Bahram Gouden Schaar

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Bahram Gouden Schaar in Oosterwolde? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bahram Gouden Schaar? Op Salons.nl lees je alles over Bahram Gouden Schaar uit Oosterwolde.

Adresgegevens:
Bahram Gouden Schaar
Stipepassage 1
8431WD Oosterwolde

Eenmanszaak Bahram Gouden Schaar is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente OOSTSTELLINGWERF of elders in de provincie Friesland? Bahram Gouden Schaar is opgericht in 20080925 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bahram Gouden Schaar bereiken op: 0516-520577. Bahram Gouden Schaar in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01137475. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bahram Gouden Schaar in Oosterwolde.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image