Balance & Beauty Angela Löffelman

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Balance & Beauty Angela Löffelman in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Balance & Beauty Angela Löffelman? Op Salons.nl lees je alles over Balance & Beauty Angela Löffelman uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Balance & Beauty Angela Löffelman
Deltastraat 162
1078PC Amsterdam

Eenmanszaak Balance & Beauty Angela Löffelman is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Balance & Beauty Angela Löffelman is opgericht in 20010405 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Balance & Beauty Angela Löffelman bereiken op: 020-6645525. Balance & Beauty Angela Löffelman in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34153819. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Balance & Beauty Angela Löffelman in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image