Balance For Feet

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Balance For Feet in Bergschenhoek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Balance For Feet? Op Salons.nl lees je alles over Balance For Feet uit Bergschenhoek.

Adresgegevens:
Balance For Feet
Mondriaanstraat 11
2661SL Bergschenhoek

Eenmanszaak Balance For Feet is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LANSINGERLAND of elders in de provincie Zuid-Holland? Balance For Feet is opgericht in 20110622 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Balance For Feet bereiken op: 010-5211999. Balance For Feet in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 52988465. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Balance For Feet in Bergschenhoek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image