Balans schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Balans schoonheidssalon in Ede? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Balans schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Balans schoonheidssalon uit Ede.

Adresgegevens:
Balans schoonheidssalon
Amsterdamseweg 64
6712GK Ede

Eenmanszaak Balans schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EDE of elders in de provincie Gelderland? Balans schoonheidssalon is opgericht in 20050101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Balans schoonheidssalon bereiken op: 06-42839001. Balans schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09147636. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Balans schoonheidssalon in Ede.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image