Bali Beauty Care

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Bali Beauty Care in Eindhoven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bali Beauty Care? Op Salons.nl lees je alles over Bali Beauty Care uit Eindhoven.

Adresgegevens:
Bali Beauty Care
Zandkrab 1
5658AH Eindhoven

Eenmanszaak Bali Beauty Care is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EINDHOVEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Bali Beauty Care is opgericht in 20130301 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bali Beauty Care bereiken op: 040-8421852. Bali Beauty Care in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 57514704. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bali Beauty Care in Eindhoven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image