Barbara Bouman Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Barbara Bouman Pedicure in Spijkenisse? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbara Bouman Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Barbara Bouman Pedicure uit Spijkenisse.

Adresgegevens:
Barbara Bouman Pedicure
Essenstraat 25
3203AK Spijkenisse

Eenmanszaak Barbara Bouman Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NISSEWAARD of elders in de provincie Zuid-Holland? Barbara Bouman Pedicure is opgericht in 20140501 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Barbara Bouman Pedicure bereiken op: 06-46060305. Barbara Bouman Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 60688297. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbara Bouman Pedicure in Spijkenisse.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image