Barbara Hairstyling

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Barbara Hairstyling in Alphen aan den Rijn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbara Hairstyling? Op Salons.nl lees je alles over Barbara Hairstyling uit Alphen aan den Rijn.

Adresgegevens:
Barbara Hairstyling
Kortsteekterweg 29
2407AH Alphen aan den Rijn

Eenmanszaak Barbara Hairstyling is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ALPHEN AAN DEN RIJN of elders in de provincie Zuid-Holland? Barbara Hairstyling is opgericht in 20150126 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Barbara Hairstyling bereiken op: 06-24133986. Barbara Hairstyling in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 62494295. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbara Hairstyling in Alphen aan den Rijn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image