Barbara Pedicure-Manicure- Nagelstyliste

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Barbara Pedicure-Manicure- Nagelstyliste in Velserbroek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbara Pedicure-Manicure- Nagelstyliste? Op Salons.nl lees je alles over Barbara Pedicure-Manicure- Nagelstyliste uit Velserbroek.

Adresgegevens:
Barbara Pedicure-Manicure- Nagelstyliste
Kerkenmaaijerskamp 69
1991BV Velserbroek

Eenmanszaak Barbara Pedicure-Manicure- Nagelstyliste is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VELSEN of elders in de provincie Noord-Holland? Barbara Pedicure-Manicure- Nagelstyliste is opgericht in 20070401 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Barbara Pedicure-Manicure- Nagelstyliste bereiken op: 023-5378483. Barbara Pedicure-Manicure- Nagelstyliste in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34351615. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbara Pedicure-Manicure- Nagelstyliste in Velserbroek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image