Barbara’s Beautique

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Barbara’s Beautique in Rozenburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbara’s Beautique? Op Salons.nl lees je alles over Barbara’s Beautique uit Rozenburg.

Adresgegevens:
Barbara’s Beautique
Druivenhoek 7
3181PK Rozenburg

Eenmanszaak Barbara’s Beautique is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Barbara’s Beautique is opgericht in 20080502 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Barbara’s Beautique bereiken op: 0181-753061. Barbara’s Beautique in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24435256. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbara’s Beautique in Rozenburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image