Barbara’s Beauty Barn

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Barbara’s Beauty Barn in Gieterveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbara’s Beauty Barn? Op Salons.nl lees je alles over Barbara’s Beauty Barn uit Gieterveen.

Adresgegevens:
Barbara’s Beauty Barn
Tjassenswijk 6A
9511TB Gieterveen

Eenmanszaak Barbara’s Beauty Barn is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AA EN HUNZE of elders in de provincie Drenthe? Barbara’s Beauty Barn is opgericht in 19930801 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Barbara’s Beauty Barn bereiken op: 0598-468402. Barbara’s Beauty Barn in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 60182644. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbara’s Beauty Barn in Gieterveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image