Barbara’s Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Barbara’s Schoonheidssalon in Vlaardingen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbara’s Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Barbara’s Schoonheidssalon uit Vlaardingen.

Adresgegevens:
Barbara’s Schoonheidssalon
Baljuwstraat 17
3131VA Vlaardingen

Eenmanszaak Barbara’s Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VLAARDINGEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Barbara’s Schoonheidssalon is opgericht in 19970101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Barbara’s Schoonheidssalon bereiken op: 010-4341257. Barbara’s Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24270886. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbara’s Schoonheidssalon in Vlaardingen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image