Barber Home Service (B.H.S.)

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Barber Home Service (B.H.S.) in Sprundel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barber Home Service (B.H.S.)? Op Salons.nl lees je alles over Barber Home Service (B.H.S.) uit Sprundel.

Adresgegevens:
Barber Home Service (B.H.S.)
Hertog Janlaan 40
4714BM Sprundel

Eenmanszaak Barber Home Service (B.H.S.) is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente RUCPHEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Barber Home Service (B.H.S.) is opgericht in 20000301 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Barber Home Service (B.H.S.) bereiken op: 0165-388843. Barber Home Service (B.H.S.) in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20096558. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barber Home Service (B.H.S.) in Sprundel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image