Barberbrothers

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Barberbrothers in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barberbrothers? Op Salons.nl lees je alles over Barberbrothers uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Barberbrothers
Heelsumstraat 104
2573NR ‘s-Gravenhage

Vennootschap onder firma (Vof.) Barberbrothers is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Barberbrothers is opgericht in (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Barberbrothers bereiken op: 070-3457811. Barberbrothers in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27135396. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barberbrothers in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image