Barbershop Roger Krimpen Vof.

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Barbershop Roger Krimpen Vof. in Krimpen aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbershop Roger Krimpen Vof.? Op Salons.nl lees je alles over Barbershop Roger Krimpen Vof. uit Krimpen aan den IJssel.

Adresgegevens:
Barbershop Roger Krimpen Vof.
Stad en Landschap 37
2923BK Krimpen aan den IJssel

Vennootschap onder firma (Vof.) Barbershop Roger Krimpen Vof. is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente KRIMPEN AAN DEN IJSSEL of elders in de provincie Zuid-Holland? Barbershop Roger Krimpen Vof. is opgericht in 19811001 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Barbershop Roger Krimpen Vof. bereiken op: 0180-519097. Barbershop Roger Krimpen Vof. in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24183735. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbershop Roger Krimpen Vof. in Krimpen aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image