Barbershop the Blessing

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Barbershop the Blessing in Delft? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Barbershop the Blessing? Op Salons.nl lees je alles over Barbershop the Blessing uit Delft.

Adresgegevens:
Barbershop the Blessing
Spoorsingel 3
2613BD Delft

Eenmanszaak Barbershop the Blessing is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente DELFT of elders in de provincie Zuid-Holland? Barbershop the Blessing is opgericht in 20151203 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Barbershop the Blessing bereiken op: 06-31967042. Barbershop the Blessing in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 64678458. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Barbershop the Blessing in Delft.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image