Bardina’s Knip en Nagelsalon

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Bardina’s Knip en Nagelsalon in Nieuwkoop? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bardina’s Knip en Nagelsalon? Op Salons.nl lees je alles over Bardina’s Knip en Nagelsalon uit Nieuwkoop.

Adresgegevens:
Bardina’s Knip en Nagelsalon
Noordenseweg 9B
2421XW Nieuwkoop

Eenmanszaak Bardina’s Knip en Nagelsalon is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente NIEUWKOOP of elders in de provincie Zuid-Holland? Bardina’s Knip en Nagelsalon is opgericht in 20180326 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Bardina’s Knip en Nagelsalon bereiken op: 06-28579890. Bardina’s Knip en Nagelsalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 71230548. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bardina’s Knip en Nagelsalon in Nieuwkoop.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image