Bart Rond Heads & Faces

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Bart Rond Heads & Faces in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bart Rond Heads & Faces? Op Salons.nl lees je alles over Bart Rond Heads & Faces uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Bart Rond Heads & Faces
Piet Heinstraat 56
2518CJ ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Bart Rond Heads & Faces is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Bart Rond Heads & Faces is opgericht in 19871124 (jaar/maand/dag). Er werken 5 t/m 9 werknemers en je kan Bart Rond Heads & Faces bereiken op: 070-3652588. Bart Rond Heads & Faces in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27120544. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bart Rond Heads & Faces in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image