Basic Beauty Basement Mirte

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Basic Beauty Basement Mirte in Brunssum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Basic Beauty Basement Mirte? Op Salons.nl lees je alles over Basic Beauty Basement Mirte uit Brunssum.

Adresgegevens:
Basic Beauty Basement Mirte
Heidestraat 27
6443VW Brunssum

Eenmanszaak Basic Beauty Basement Mirte is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BRUNSSUM of elders in de provincie Limburg? Basic Beauty Basement Mirte is opgericht in 20010101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Basic Beauty Basement Mirte bereiken op: 045-5259603. Basic Beauty Basement Mirte in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14067976. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Basic Beauty Basement Mirte in Brunssum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image