Basic Touch Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Basic Touch Schoonheidssalon in Apeldoorn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Basic Touch Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Basic Touch Schoonheidssalon uit Apeldoorn.

Adresgegevens:
Basic Touch Schoonheidssalon
Distelvlinderlaan 5
7323RK Apeldoorn

Eenmanszaak Basic Touch Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente APELDOORN of elders in de provincie Gelderland? Basic Touch Schoonheidssalon is opgericht in 20100101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Basic Touch Schoonheidssalon bereiken op: 055-3603323. Basic Touch Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 51309955. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Basic Touch Schoonheidssalon in Apeldoorn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image