B&D Beauty Collection

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

B&D Beauty Collection in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over B&D Beauty Collection? Op Salons.nl lees je alles over B&D Beauty Collection uit Rotterdam.

Adresgegevens:
B&D Beauty Collection
Laantjesweg 233
3074SZ Rotterdam

Eenmanszaak B&D Beauty Collection is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? B&D Beauty Collection is opgericht in 20150305 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan B&D Beauty Collection bereiken op: 06-26359030. B&D Beauty Collection in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 62796402. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met B&D Beauty Collection in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image