Beaulas Beauty Service

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beaulas Beauty Service in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beaulas Beauty Service? Op Salons.nl lees je alles over Beaulas Beauty Service uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Beaulas Beauty Service
Hoogstraat 10A
3011PN Rotterdam

Vennootschap onder firma (Vof.) Beaulas Beauty Service is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Beaulas Beauty Service is opgericht in 20081117 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beaulas Beauty Service bereiken op: 010-4118258. Beaulas Beauty Service in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 51944162. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beaulas Beauty Service in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image