Beaute de Prestige

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beaute de Prestige in Horst? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beaute de Prestige? Op Salons.nl lees je alles over Beaute de Prestige uit Horst.

Adresgegevens:
Beaute de Prestige
Jacob Merlostraat 6B
5961AB Horst

Eenmanszaak Beaute de Prestige is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HORST AAN DE MAAS of elders in de provincie Limburg? Beaute de Prestige is opgericht in 20090611 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beaute de Prestige bereiken op: 077-8511659. Beaute de Prestige in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14117519. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beaute de Prestige in Horst.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image