Beautique Elegance

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautique Elegance in Volendam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautique Elegance? Op Salons.nl lees je alles over Beautique Elegance uit Volendam.

Adresgegevens:
Beautique Elegance
Pieterman 5
1131PW Volendam

Eenmanszaak Beautique Elegance is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EDAM-VOLENDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Beautique Elegance is opgericht in 20080101 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Beautique Elegance bereiken op: 06-20114912. Beautique Elegance in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65124111. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautique Elegance in Volendam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image