Beautique Lilian Claesen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautique Lilian Claesen in Eindhoven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautique Lilian Claesen? Op Salons.nl lees je alles over Beautique Lilian Claesen uit Eindhoven.

Adresgegevens:
Beautique Lilian Claesen
Rhonelaan 3
5627VX Eindhoven

Eenmanszaak Beautique Lilian Claesen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EINDHOVEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Beautique Lilian Claesen is opgericht in 19970630 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautique Lilian Claesen bereiken op: 040-2622672. Beautique Lilian Claesen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17099007. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautique Lilian Claesen in Eindhoven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image