Beautique Nurjanie

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beautique Nurjanie in Deventer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beautique Nurjanie? Op Salons.nl lees je alles over Beautique Nurjanie uit Deventer.

Adresgegevens:
Beautique Nurjanie
Holterweg 12
7418EB Deventer

Eenmanszaak Beautique Nurjanie is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DEVENTER of elders in de provincie Overijssel? Beautique Nurjanie is opgericht in 19850501 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beautique Nurjanie bereiken op: 0570-634766. Beautique Nurjanie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 38017802. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beautique Nurjanie in Deventer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image