Beauty and Feet by Maaike

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty and Feet by Maaike in Deventer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty and Feet by Maaike? Op Salons.nl lees je alles over Beauty and Feet by Maaike uit Deventer.

Adresgegevens:
Beauty and Feet by Maaike
Enkstraat 70
7413TS Deventer

Eenmanszaak Beauty and Feet by Maaike is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DEVENTER of elders in de provincie Overijssel? Beauty and Feet by Maaike is opgericht in 20050712 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty and Feet by Maaike bereiken op: 06-26884348. Beauty and Feet by Maaike in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09152757. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty and Feet by Maaike in Deventer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image