Beauty and More by Wilma

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty and More by Wilma in Veendam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty and More by Wilma? Op Salons.nl lees je alles over Beauty and More by Wilma uit Veendam.

Adresgegevens:
Beauty and More by Wilma
Sarastraat 6
9641HR Veendam

Eenmanszaak Beauty and More by Wilma is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VEENDAM of elders in de provincie Groningen? Beauty and More by Wilma is opgericht in 20160330 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty and More by Wilma bereiken op: 06-52011054. Beauty and More by Wilma in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65686314. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty and More by Wilma in Veendam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image