Beauty Artist Karmelita

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Artist Karmelita in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Artist Karmelita? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Artist Karmelita uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Beauty Artist Karmelita
Pieter van der Meulenln 9
2493CM ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Beauty Artist Karmelita is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty Artist Karmelita is opgericht in 20150101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Artist Karmelita bereiken op: 06-11523628. Beauty Artist Karmelita in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 62190059. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Artist Karmelita in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image