Beauty Bar Blush

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty Bar Blush in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty Bar Blush? Op Salons.nl lees je alles over Beauty Bar Blush uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Beauty Bar Blush
Van Hogendorpstraat 54D
1051BR Amsterdam

Eenmanszaak Beauty Bar Blush is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Beauty Bar Blush is opgericht in 20160829 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty Bar Blush bereiken op: 06-20993538. Beauty Bar Blush in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66749751. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty Bar Blush in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image