Beauty en Massage by Sanne

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty en Massage by Sanne in Leeuwarden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty en Massage by Sanne? Op Salons.nl lees je alles over Beauty en Massage by Sanne uit Leeuwarden.

Adresgegevens:
Beauty en Massage by Sanne
Emmakade 59
8921AG Leeuwarden

Eenmanszaak Beauty en Massage by Sanne is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEEUWARDEN of elders in de provincie Friesland? Beauty en Massage by Sanne is opgericht in 20150914 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty en Massage by Sanne bereiken op: 06-12997833. Beauty en Massage by Sanne in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 64113868. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty en Massage by Sanne in Leeuwarden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image