Beauty & Hairstyling Miko

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Hairstyling Miko in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Hairstyling Miko? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Hairstyling Miko uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Beauty & Hairstyling Miko
Crooswijkseweg 94
3034HN Rotterdam

Eenmanszaak Beauty & Hairstyling Miko is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Beauty & Hairstyling Miko is opgericht in 20070829 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Hairstyling Miko bereiken op: 010-8403239. Beauty & Hairstyling Miko in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24420493. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Hairstyling Miko in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image