Beauty & Kapsalon Beloofd

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Beauty & Kapsalon Beloofd in Alkmaar? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Kapsalon Beloofd? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Kapsalon Beloofd uit Alkmaar.

Adresgegevens:
Beauty & Kapsalon Beloofd
Laat 94
1811EK Alkmaar

Eenmanszaak Beauty & Kapsalon Beloofd is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ALKMAAR of elders in de provincie Noord-Holland? Beauty & Kapsalon Beloofd is opgericht in 20060703 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Kapsalon Beloofd bereiken op: 072-5110932. Beauty & Kapsalon Beloofd in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37126315. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Kapsalon Beloofd in Alkmaar.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image