Beauty & Massage Instituut Baarn

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Massage Instituut Baarn in Baarn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Massage Instituut Baarn? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Massage Instituut Baarn uit Baarn.

Adresgegevens:
Beauty & Massage Instituut Baarn
Laanstraat 126
3743BJ Baarn

Eenmanszaak Beauty & Massage Instituut Baarn is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BAARN of elders in de provincie Utrecht? Beauty & Massage Instituut Baarn is opgericht in 20001209 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Massage Instituut Baarn bereiken op: 035-6471555. Beauty & Massage Instituut Baarn in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 31048490. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Massage Instituut Baarn in Baarn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image