Beauty & Nail Salon Roos

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Nail Salon Roos in Klazienaveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Nail Salon Roos? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Nail Salon Roos uit Klazienaveen.

Adresgegevens:
Beauty & Nail Salon Roos
Vesperweg 12
7891PH Klazienaveen

Eenmanszaak Beauty & Nail Salon Roos is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EMMEN of elders in de provincie Drenthe? Beauty & Nail Salon Roos is opgericht in 20110909 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Nail Salon Roos bereiken op: 06-10737678. Beauty & Nail Salon Roos in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 53518241. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Nail Salon Roos in Klazienaveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image