Beauty & nails by Michelle

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & nails by Michelle in Enter? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & nails by Michelle? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & nails by Michelle uit Enter.

Adresgegevens:
Beauty & nails by Michelle
Reggestraat 75
7468EJ Enter

Eenmanszaak Beauty & nails by Michelle is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WIERDEN of elders in de provincie Overijssel? Beauty & nails by Michelle is opgericht in 20160325 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & nails by Michelle bereiken op: 06-52028199. Beauty & nails by Michelle in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65653963. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & nails by Michelle in Enter.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image