Beauty & Nails Woensel

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Nails Woensel in Eindhoven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Nails Woensel? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Nails Woensel uit Eindhoven.

Adresgegevens:
Beauty & Nails Woensel
Hectorlaan 16
5631CD Eindhoven

Eenmanszaak Beauty & Nails Woensel is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EINDHOVEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Beauty & Nails Woensel is opgericht in 20111114 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Nails Woensel bereiken op: 06-41954793. Beauty & Nails Woensel in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 53936930. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Nails Woensel in Eindhoven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image