Beauty & Pedicure salon Joli

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Pedicure salon Joli in Middelburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Pedicure salon Joli? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Pedicure salon Joli uit Middelburg.

Adresgegevens:
Beauty & Pedicure salon Joli
Lingestraat 25
4335NZ Middelburg

Eenmanszaak Beauty & Pedicure salon Joli is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MIDDELBURG of elders in de provincie Zeeland? Beauty & Pedicure salon Joli is opgericht in 20141117 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Pedicure salon Joli bereiken op: 06-12813417. Beauty & Pedicure salon Joli in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 61920916. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Pedicure salon Joli in Middelburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image