Beauty & Pedicure Salon Shadé

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Pedicure Salon Shadé in Stein? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Pedicure Salon Shadé? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Pedicure Salon Shadé uit Stein.

Adresgegevens:
Beauty & Pedicure Salon Shadé
Dirgelen 34
6171DE Stein

Eenmanszaak Beauty & Pedicure Salon Shadé is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente STEIN of elders in de provincie Limburg? Beauty & Pedicure Salon Shadé is opgericht in 20110103 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Pedicure Salon Shadé bereiken op: 06-11848950. Beauty & Pedicure Salon Shadé in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 51552558. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Pedicure Salon Shadé in Stein.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image