Beauty & Pedicuresalon Janny Steenbergen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Pedicuresalon Janny Steenbergen in Drouwen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Pedicuresalon Janny Steenbergen? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Pedicuresalon Janny Steenbergen uit Drouwen.

Adresgegevens:
Beauty & Pedicuresalon Janny Steenbergen
Tiekamp 11D
9533PM Drouwen

Eenmanszaak Beauty & Pedicuresalon Janny Steenbergen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BORGER-ODOORN of elders in de provincie Drenthe? Beauty & Pedicuresalon Janny Steenbergen is opgericht in 20101112 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Pedicuresalon Janny Steenbergen bereiken op: 0599-638026. Beauty & Pedicuresalon Janny Steenbergen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 51265036. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Pedicuresalon Janny Steenbergen in Drouwen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image