Beauty & Skincare by Kim

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Skincare by Kim in Deurningen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Skincare by Kim? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Skincare by Kim uit Deurningen.

Adresgegevens:
Beauty & Skincare by Kim
Hengelosestraat 203
7562RA Deurningen

Eenmanszaak Beauty & Skincare by Kim is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OLDENZAAL of elders in de provincie Overijssel? Beauty & Skincare by Kim is opgericht in 20110217 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Skincare by Kim bereiken op: 06-53625885. Beauty & Skincare by Kim in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 52073076. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Skincare by Kim in Deurningen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image