Beauty & Wellness Rose Lima

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Wellness Rose Lima in ‘s-Hertogenbosch? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Wellness Rose Lima? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Wellness Rose Lima uit ‘s-Hertogenbosch.

Adresgegevens:
Beauty & Wellness Rose Lima
Magnoliahof 63
5213HJ ‘s-Hertogenbosch

Eenmanszaak Beauty & Wellness Rose Lima is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-HERTOGENBOSCH of elders in de provincie Noord-Brabant? Beauty & Wellness Rose Lima is opgericht in 20100224 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Wellness Rose Lima bereiken op: 06-18361120. Beauty & Wellness Rose Lima in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17279276. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Wellness Rose Lima in ‘s-Hertogenbosch.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image