Beauty & Wellness Salon Leonie

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty & Wellness Salon Leonie in Tiel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty & Wellness Salon Leonie? Op Salons.nl lees je alles over Beauty & Wellness Salon Leonie uit Tiel.

Adresgegevens:
Beauty & Wellness Salon Leonie
Dorpsstraat Oost 40
4003EZ Tiel

Eenmanszaak Beauty & Wellness Salon Leonie is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TIEL of elders in de provincie Gelderland? Beauty & Wellness Salon Leonie is opgericht in 20100212 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty & Wellness Salon Leonie bereiken op: 0344-785756. Beauty & Wellness Salon Leonie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30282605. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty & Wellness Salon Leonie in Tiel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image