Beauty- & wellnesscentre The Butterfly

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Beauty- & wellnesscentre The Butterfly in Son en Breugel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Beauty- & wellnesscentre The Butterfly? Op Salons.nl lees je alles over Beauty- & wellnesscentre The Butterfly uit Son en Breugel.

Adresgegevens:
Beauty- & wellnesscentre The Butterfly
Kolibrievlinderlaan 8
5691NT Son en Breugel

Eenmanszaak Beauty- & wellnesscentre The Butterfly is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SON EN BREUGEL of elders in de provincie Noord-Brabant? Beauty- & wellnesscentre The Butterfly is opgericht in 20130520 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Beauty- & wellnesscentre The Butterfly bereiken op: 06-22227722. Beauty- & wellnesscentre The Butterfly in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 57931496. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Beauty- & wellnesscentre The Butterfly in Son en Breugel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image