Boris Barbershop

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Boris Barbershop in Krimpen aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Boris Barbershop? Op Salons.nl lees je alles over Boris Barbershop uit Krimpen aan den IJssel.

Adresgegevens:
Boris Barbershop
Jozef Israelsstraat 6
2923CH Krimpen aan den IJssel

Eenmanszaak Boris Barbershop is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente KRIMPEN AAN DEN IJSSEL of elders in de provincie Zuid-Holland? Boris Barbershop is opgericht in 20130724 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Boris Barbershop bereiken op: 06-83693589. Boris Barbershop in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 58427074. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Boris Barbershop in Krimpen aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image