Charin Thai Massage

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Charin Thai Massage in Mierlo? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Charin Thai Massage? Op Salons.nl lees je alles over Charin Thai Massage uit Mierlo.

Adresgegevens:
Charin Thai Massage
Marktstraat 35
5731HS Mierlo

Eenmanszaak Charin Thai Massage is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente GELDROP-MIERLO of elders in de provincie Noord-Brabant? Charin Thai Massage is opgericht in 20110101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Charin Thai Massage bereiken op: 0492-660822. Charin Thai Massage in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 51568527. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Charin Thai Massage in Mierlo.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image