Cindy’s Pedicuresalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Cindy’s Pedicuresalon in Ens? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Cindy’s Pedicuresalon? Op Salons.nl lees je alles over Cindy’s Pedicuresalon uit Ens.

Adresgegevens:
Cindy’s Pedicuresalon
Schokkerringweg 37B
8307RC Ens

Eenmanszaak Cindy’s Pedicuresalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NOORDOOSTPOLDER of elders in de provincie Flevoland? Cindy’s Pedicuresalon is opgericht in 20150213 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Cindy’s Pedicuresalon bereiken op: 06-16571293. Cindy’s Pedicuresalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 62653059. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Cindy’s Pedicuresalon in Ens.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image