‘Coloured’ Make-Up & Nagelsalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

‘Coloured’ Make-Up & Nagelsalon in Zoetermeer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over ‘Coloured’ Make-Up & Nagelsalon? Op Salons.nl lees je alles over ‘Coloured’ Make-Up & Nagelsalon uit Zoetermeer.

Adresgegevens:
‘Coloured’ Make-Up & Nagelsalon
Asselierspad 4
2722BL Zoetermeer

Eenmanszaak ‘Coloured’ Make-Up & Nagelsalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZOETERMEER of elders in de provincie Zuid-Holland? ‘Coloured’ Make-Up & Nagelsalon is opgericht in 19930504 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan ‘Coloured’ Make-Up & Nagelsalon bereiken op: 079-3416438. ‘Coloured’ Make-Up & Nagelsalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27143799. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met ‘Coloured’ Make-Up & Nagelsalon in Zoetermeer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image