Corine Pedicure Praktijk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Corine Pedicure Praktijk in Kantens? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Corine Pedicure Praktijk? Op Salons.nl lees je alles over Corine Pedicure Praktijk uit Kantens.

Adresgegevens:
Corine Pedicure Praktijk
Poelestraat 5
9995PK Kantens

Eenmanszaak Corine Pedicure Praktijk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HET HOGELAND of elders in de provincie Groningen? Corine Pedicure Praktijk is opgericht in 20151001 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Corine Pedicure Praktijk bereiken op: 0595-423033. Corine Pedicure Praktijk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 64193187. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Corine Pedicure Praktijk in Kantens.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image