Cosmetic International

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Cosmetic International in Kerkrade? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Cosmetic International? Op Salons.nl lees je alles over Cosmetic International uit Kerkrade.

Adresgegevens:
Cosmetic International
Bleijerheiderstraat 152
6462AP Kerkrade

Eenmanszaak Cosmetic International is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KERKRADE of elders in de provincie Limburg? Cosmetic International is opgericht in 19960619 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Cosmetic International bereiken op: 045-5670694. Cosmetic International in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14053794. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Cosmetic International in Kerkrade.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image