Dames- en herenkapsalon Turquaz Utrecht

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Dames- en herenkapsalon Turquaz Utrecht in Utrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Dames- en herenkapsalon Turquaz Utrecht? Op Salons.nl lees je alles over Dames- en herenkapsalon Turquaz Utrecht uit Utrecht.

Adresgegevens:
Dames- en herenkapsalon Turquaz Utrecht
Croeselaan 96
3521CC Utrecht

Eenmanszaak Dames- en herenkapsalon Turquaz Utrecht is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente UTRECHT of elders in de provincie Utrecht? Dames- en herenkapsalon Turquaz Utrecht is opgericht in 20050811 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Dames- en herenkapsalon Turquaz Utrecht bereiken op: 030-2935584. Dames- en herenkapsalon Turquaz Utrecht in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30207040. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Dames- en herenkapsalon Turquaz Utrecht in Utrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image